Referencer


Hvordan er det at arbejde sammen med Match Invest?

“Poul formår at udfordre og bidrager stærkt til den vækst vi har haft de seneste år. Det er en stor fordel for Q Construction, at Poul med sin strategiske tilgang fra andre brancher kan inspirere og hjælpe os på vej imod vores mål.”

Morten Rankenberg

Adm. Dir Q construction

“Jeg har haft fornøjelsen at have Poul med ombord i vores Strategiske Advisory Board.

Poul var et stort aktiv og satte sit klare aftryk på at transformere Daintel fra at være produkt orienteret til at være mere markedsorienteret.

Poul er stærk kommerciel og det mærkes tydeligt at han selv har været entreprenør og stået i spidsen af succesrige selskaber”

Patrick Hulsen

Adm. Dir Daintel

”Vi havde Poul på besøg for at give inspiration til hvordan vi sikrer en god kundeoplevelsen i alt hvad vi gør,

Poul leverede et rigtig godt energisk indspark hvor vi fik vendt hvilken indvirkning kundeservice har på salg, og hvordan vi med helt enkelte små processer kan forbedre vores kundeservice”

Jeg kan bestemt anbefale Poul som inspirator han leverer både varmt og skarpt og formidler samtidig i øjenhøjde.

Jacob Nedergaard,

Adm. Dir Memox

Super indlæg af Poul Bærentsen der lige gav ekstra motivation til at gå ud og gøre en forskel for vores kunder i Sydbank. En vitaminindsprøjtning der kan anbefales.  

Tom Guldager

Sydbank

“Poul har haft stor indflydelse på Fifty Fifty Studios vækst det sidste halvandet år. Uden Poul havde vi stået et helt andet sted end vi gør nu, og uden overblik. Poul har været meget aktiv i hans stilling som investor og bestyrelsesformand, og er derudover et enormt dygtig individ.”

Jakob Storgaard

Adm. Dir Fifty Fifty Studio

”Poul er den person der har skubbet mig mest i min karriere. Poul formår at respektere mit arbejde, samtidig med han får de bedste evner frem i mig som leder. Jeg har nu haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Poul et halvt års tid, et halvt år hvor jeg har rykket mig mere som leder og person, end jeg har i hele min karriere.”

Søren Ib Sander

Adm. Direktør Waiteer

Vi rådgiver og investerer i interessante mennesker
og virksomheder med gode værdier

Kontakt os