Advisory Board


En af de store styrker ved Match Invest, er det store netværk af stærke personligheder og kompetencer. Et nøje udvalgt team indgår i et advisory board med henblik på at rådgive i investerings cases samt løbende sparring. Der er tale om virkeligt dygtige og kompetente personligheder, som alle bidrager med hver deres unikke viden og tilgang.

Med udgangspunkt i en stærk kommerciel tilgang, har Henrik haft en lang karriere i Deloitte. Med stor forrentningsforståelse og ikke mindst teknologi indsigt, er Henrik et stort aktiv. Henrik bidrager med stærke kompetencer i forhold til at digitalisere forretningsprocesser og får det til at virke!

Johan har både erfaring som iværksætter og som succesrig VP i Maersk Line. Karrieren har været global og med en stor berøringsflade. Johan bidrager med en stærk analytisk tilgang og med evnen til at se globale perspektiver.

Nikolaj har igennem en længere årrække arbejdet i London som investment banker. Erfaringen fra London er kombineret med stærke entreprenør færdigheder. Nikolaj bidrager med stærke kompetencer indenfor kapital fremskaffelse og M&A i almindelighed.

Anders har med stor succes beskæftiget sig med formue forvaltning i alternativ energi og ejendomme. Karrieren har bestået af flere start up, som alle er blevet særdeles succesfulde. Anders bidrager med stor forretningsviden og ikke mindst analytiske evner.

Jesper har erfaring som medstifter af tre teknologivirksomheder med efterfølgende exit/salg. Senest Avenida, med speciale i løsninger og services indenfor Application Performance Management, der så sent som i 2017 blev købt af hollandske Ymor.
Jesper bidrager med stærke kompetencer på opstart, drift og exit af software- og IT-servicevirksomheder.

Ricky har siden 1995 arbejdet med Strategiudvikling, Strategieksekvering, Salg, ledelse og organisationsudvikling.

Kommerciel ledelse med afsæt i produktion og distribution har præget karrieren.

Ricky bidrager med stærke kompetencer inden for strategiudvikling og eksekvering.

Vi rådgiver og investerer i interessante mennesker
og virksomheder med gode værdier

Kontakt os